Nova exposició a la sala Rafael Calduch de Villar

Amb diverses excuses ideològiques, arriba a la Sala d'Exposicions Rafael Calduch, de Villar, una mostra dels treballs de Miguel Domingo, que restaran durant cada cap de setmana i festiu existent d'ací al 17 de gener, perquè siguen visitats pels amants de l'art contemporani i de les noves tendències.

Aquesta mostra, ha estat organitzada per l'Ajuntament de la vila i està prevista la seua inauguració a les 12 hores de diumenge 20 de desembre.

Miguel Domingo és llicenciat en Belles Arts i professor associat de la Facultat de Belles Arts de Terol, i presenta una arriscada proposta visual amb una promesa de comunicació immediata, sense haver de recórrer a cap mena de codi lingüístic habitual.

Els objectes que ofereix a la sala d'exposicions de Villar han estat escollits i bastits mitjançant elements ben diversos i fins i tot antagònics, que plantegen des de primer moment un nou codi d'interpretació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.