Mostra de nadales alternatives al Villar

Per segon any consecutiu, l'associació cultural Popupees du Plastic, ha posat en marxa la Trobada de Postalers Alternadalencs, en la qual han participat un grapat de creadors plàstics que han realitzat la seua proposta creativa.

L'encontre té un caràcter virtual perquè s'hi realitza mitjançant la xarxa d'Internet i està promogut per una de les associacions culturals que més propostes realitza i genera a Villar durant tot l'any, a base de cicles de cinema, concerts, concursos i d'altres.

En aquest cas, la trobada de postalers, proposa una alternativa a les típiques postals de Nadal i ho fa a base d'humor i ironia. Una trobada en la qual, participen persones crítiques amb el consumisme i el tòpics que envolten aquestes dates i plantegen, amb una bona dosi de creativitat i sensibilitat, una proposta ben alternativa.

Actualment es troba en procés de votació a la pàgina web de l'Associació Poupees du Plastic i a partir de dijous 24 de desembre i fins a l'11 de gener romandran exposades a «Garbeo» i «19 cruces» dos locals situats al carrer de Las Cruces d'aquesta localitat dels Serrans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.