Torrent aprofita aquestes dates per oferir una ruta de pessebres i betlems

La plaça de Sant Roc torna a lluir un Betlem tradicional amb més de 800 figures en un escenari de 24 metres quadrats

La ciutat més poblada de la comarca de l'Horta Sud, mostra per aquestes dates, un bon conjunt de betlems entre els que cap destacar el de la família Royo i el del Museu Comarcal, que són els dos grans muntatges existents al poble.

També hi ha la convocatòria de la 68 edició del concurs de betlems de l'associació de betlemistes de Torrent i la desena convocatòria del concurs de la falla Lope de Rueda Verge del Puig.

Des del passat 9 de desembre s'hi troba obert al públic el Betlem més monumental dels existents; el que la família Royo planta als baixos de casa seua i que enguany compta amb més de 800 figuretes i 300 quilos de suro, que representen les diferents estampes d'aquesta tradició provinent del segle XVIII.

L'any passat, més de 20.000 persones van visitar aquesta instal·lació i enguany es pensa superar el nombre de visitants.

Més de cent persones

D'altra banda, a l'escenari del Convent, torna puntualment com cada any, la representació del Pessebre de Nadal. Es tracta d'una representació teatral del misteri del naixement de Jesús de Natzaret, en la qual hi participen més d'un centenar d'actors i actrius amateurs que donen vida a una sèrie d'estampes i quadres que exemplifiquen la vida de la gent en el temps en que se suposa que va nàixer el fill de Maria, tot i adaptant alguna escena a la vida actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.