L'Ajuntament de l'Olleria obre la ludoteca d'hivern

Un total de 164 xiquets i xiquetes participen des d'aquesta setmana a la Ludoteca d'Hivern que ha organitzat la regidoria d'Educació, i que s'està desenvolupant a les instal·lacions del col·legi Isabel la Catòlica.

Durant estos dies de vacances, de 10 a 13 hores els xiquets tindran l'oportunitat de cantar, ballar i realitzar tallers a través dels seus personatges de dibuixos animats predilectes.

L'obhectiu d'aquestes jornades és el de demostrar-los què quan miren els dibuixos, no només tenen perquè ser espectadors passius, sinó també aprofitar els seus personatges preferits i herois per plantejar jocs a través d'ells, tal i com comenta la regidora d'Educació, Mercedes Simón, que ha anat a donar la benvinguda a l'alumnat.

Bob Esponja o Lazy Town són alguns dels dibuixos televisius que serviran com a excusa perquè els xiquets passen un bons matins de vacances de nadal. La ludoteca està oberta per als xiquets i xiquetes de tot el cicle d'infantil i primària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.