L'Orquestra Camera Musicae estrena la quarta producció de la temporada

L'Orquestra Camera Musicae (OCM) del Camp de Tarragona ja té a punt la quarta producció de la temporada, un concert amb composicions de Rossini i Mozart, que es presenta avui a Torredembarra. La formació es manté, doncs, molt activa després de l'estrena, els dies 12 i 13 de desembre al Teatre Fortuny de Reus, de l'òpera Alba eterna, i dels concerts que ha preparat per aquest Nadal.

El programa del concert d'avui, i que l'OCM repetirà el 17 de gener a Vimbodí, és la Sonata I, G-Dur i la Sonata VI, D-Dur, de Gioacchino Rossini, i la Missa de la Coronació, KV 317, de Mozart. El dirigirà Tomàs Grau i hi participaran el concertino Giovanni Giri i la coral Santa Rosalia, de Torredembarra. El concert començarà a les deu de la nit a l'església de Torredembarra. El concert a l'església de Vimbodí del 17 de gener s'iniciarà a les set de la tarda.

D'altra banda, l'OCM va estrenar el 19 de desembre a Albinyana la tercera producció de la temporada, un concert amb peces de Joaquín Rodrigo, Edsard Elgar i Ralph Vaughan Williams i l'estrena de Cançons per a Cornèlia de Jordi Marcé i Xavier Grimau. L'orquestra tocarà el mateix concert el 2 de gener a Llorenç del Penedès (21.30) i l'endemà a Igualada (18.00). En aquesta producció, l'OMC té com a director convidat Carles-Josep Comalada i la participació del cor de Noies Exaudio d'Igualada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona