El fons documental de l'Arxiu Comarcal de la Conca es pot consultar a la xarxa

L'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà (ACCB) dóna a conèixer el fons i documents que custodia a internet. Mitjançant un sistema àgil, es facilita l'accés als ciutadans a la informació dels documents i les tasques d'investigació i les pròpies dels genealogistes, periodistes i estudiants que busquen informació a l'arxiu. També es fan visibles i es poden consultar a la xarxa els instruments de descripció (inventaris i catàlegs) elaborats a l'Arxiu Comarcal de la Conca: http://cultura.gencat.cat/arxiusEnLinia/

Premsa digitalitzada

Al portal de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, també es pot consultar la versió telemàtica de la premsa comarcal, que l'Arxiu Comarcal de la Conca ha digitalitzat, mitjançant el pla Bruniquer 2008, que promou la subdirecció general d'Arxius i Gestió Documental, que finança projectes tendents a preservar i difondre el patrimoni arxivístic i d'hemeroteca custodiat als arxius de la Xarxa d'Arxius Comarcals. En una primera fase, a l'ACCB, s'han digitalitzat i penjat a la xarxa les capçaleres editades a Montblanc (http://xacpremsa.cultura.gencat.cat). Una vegada acabats els treballs de digitalització en el pla Bruniquer 2009, s'incorporaran a aquest portal les capçaleres editades a l'Espluga, Santa Coloma de Queralt i Vimbodí i Poblet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència