Potries inaugura el porrat de Sant Blai

El proper dissabte 30 de gener, a les 11 del matí a l'Ajuntament, l'Alcalde de Potries, Juanfer Monzó, presentarà als veïns, veïnes i convidats, la programació del porrat de Sant Blai del 2010.

Com ja ve estant tradicional, l'acte consistirà en una visita per les exposicions instal·lades a l'Ajuntament i una presentació audiovisual de tot el programa d'actes del porrat que aquest any es celebrarà entre els dies 3 i 7 de febrer.

Per a enguany s'ha donat una especial rellevància al «Porrat d'Artesans» que comença a consolidar-se dins la programació, com un dels trets identificatius de les activitats oferides, això sense perjudici de la fira d'atraccions, les parades tradicionals de porrat, les actuacions musicals, teatre i d'altres.

Monzó comenta que «a pesar de trobar-nos en uns moments complicats, en que l'Ajuntament disposa de pocs recursos, sempre fem un esforç per a oferir el millor que podem a la gent que ens visita, perquè per a nosaltres el més important es que el porrat de Potries continue any rere any oferint un munt d'activitats, per als escolars, per als nostres veïns i per al públic en general de la nostra comarca».

Així mateix, l'Alcalde presentarà al públic la rehabilitació d'espais i senyalització de la Ruta de l'Aigua que durant l'últim any l'Ajuntament de Potries ha dut a terme amb el suport de l'Agència Valenciana de Turisme , i la Conselleria d'Agricultura, dins l'estratègia de desenvolupament rural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.