Trobada d'especialistes de vent metall al Brassurround de Torrent

Enguany disposa de més d'un centenar d'alumnes i està prevista l'actuació de les millors formacions internacionals de l'especialitat

La trobada disposa de les modalitats de trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba i música de cambra. L'Spanish Brassurround Torrent, s'ha consolidat com a l'aplec de vent metall més important de l'Estat espanyol.

El festival, que enguany desenvolupa la seua quarta edició, s'hi celebra del 29 al 31 de gener i està organitzat pel quintet Spanish Brass Luur Metalls i disposa del suport i la col·laboració de l'Auditori de la vila i del Conservatori Professional de Música de Torrent.

El seu èxit rau en el fet que any rere any es convida els millors professors de cada branca docent i als millors solistes i grups de prestigi internacional per als concerts.

Però a més de la tasca docent que s'hi desenvolupa a base de classes magistrals, el professorat intervenint, també participa als dos concerts previstos al Conservatori els dies 30 i 31 de gener a les 13.15 hores.

A l'Auditori s'hi fan concerts divendres i dissabte, amb el concurs d'Spanish Brass amb el bateria David Xirgu i el guitarrista Dani Flors. Per a dissabte 30 de gener hi ha previst el trio configurat pel trompetista Lluís González, el trompa Javier Bonet i la pianista Véronique Gaudin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.