Teatre

Presenten un circuit d’arts escèniques estable i familiar per a la Garrotxa

El Consell Comarcal promou la programació, en la qual participen nou municipis

El Pot Petit estrenarà el cicle al Teatre d’Olot el pròxim 14 de gener

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha posat en marxa una programació d’arts escèniques d’àmbit comarcal sota el títol Escena Garrotxa txa txan! Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu promocionar un circuit d’arts escèniques i musicals de qualitat arreu de la Garrotxa i de manera estable tot l’any. En aquesta primera edició, hi participen els municipis d’Argelaguer, Besalú, Beuda, Olot, les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts i la Vall d’en Bas. Escena Garrotxa txa txan! comença aquest 2018 amb un cicle dedicat a propostes per a tots els públics. Així, des d’ara fins al mes de maig, pràcticament per a cada cap de setmana s’ha programat un espectacle que tindrà lloc a la Garrotxa.

El circuit s’inicia el 14 de gener vinent amb El Pot Petit (a les 17 h, al Teatre Principal d’Olot) i continua amb Bufa&Sons, de Xavi Lozano (el 21 de gener, a les 17 h, al Casal d’Argelaguer), i Udul, de Los Galindos (el 27 de gener, a les 18 h, i el 28 de gener, a les 12 h i a les 17 h, al Teatre Principal d’Olot). Al febrer, el programa inclou Contes empaperats i personatges esbojarrats, d’Alma Contes (l’11, a les 16.30 i a les 18 h, al Teatre Principal d’Olot), i Viatjazz a Nova Orleans, de Roger Canals (el 25, a les 11.30 h, a la plaça Major d’Olot).

Ja al mes de març, Kumulunimbu, de la Cia. Ortiga (el 4, a les 17 h, a Can Trona de la Vall d’en Bas); Loops, d’Engruna Teatre (l’11, a les 17 h, al Teatre Principal d’Olot); un espectacle encara per determinar, el dia 18 a Sant Jaume; Somnis de sorra, d’Ytuquepintas (el 24, a les 20.30 h, al pavelló de les Planes), i Gnoma, de Pea Green Boat (el 25, a les 17 h, al casal d’Argelaguer). L’abril s’inicia amb Momo, de la companyia Anna Roca (l’1, a les 18 h i a les 20 h, a Ca les Hermanes de Sant Feliu), i inclou també La Sireneta, de Festuc Teatre (el 8, a les 17 h, al Teatre Principal d’Olot); Pop up, de Teatro Delle Briciole (el 15, a les 17 h, al mateix lloc), i El petit Dalí, d’Únics Produccions (el 22, a les 17 h, al centre cultural de Sant Joan). Set up, de Los Barlou, obre el dia 6 la programació del maig (a les 16.30 h, a la pista polivalent de Beuda), que inclou Partícules, del Cantània (el 13, a les 18 h, al pavelló d’esports d’Olot); Gong!, de la companyia Inspira Teatre (el 20, a les 17 h, a cal Tronc de Besalú), i s’acaba amb Funky, funky!, d’Orelles de Xocolata (el 27, a les 18 h, al Firal de Sant Feliu).

LA XIFRA

9
municipis
garrotxins participen en el circuit promogut pel Consell Comarcal, que s’allargarà fins al mes de maig


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda