Art

ParcArt: 15 anys esculpint

El 3 de maig del 2003, l’empresari i artista cassanenc Jaume Roser va inaugurar un gran jardí d’escultures a Cassà de la Selva, el ParcArt , que actualment té una col·lecció de gairebé 350 peces escultòriques de destacats artistes, exposades a l’aire lliure, en un entorn dissenyat pel paisatgista Manel Pradell. El ParcArt celebrarà demà dissabte el seu 15è aniversari amb una jornada de portes obertes, durant la qual es podrà visitar amb entrada gratuïta aquest espai artístic únic a les comarques gironines, entre les deu del matí i les vui del vespre.

Amb el lema “Art al descobert!”, ParcArt exposa entre estanys i parterres una gran selecció d’obres de reconeguts escultors contemporanis, com ara Néstor Basterretxea, Jorge Oteiza, Xavier Corberó, Medina-Campeny i Torres Monsó, que comparteixen espai amb peces signades pel mateix Jaume Roser, que sempre ha estat un gran amant de l’escultura i que va arribar a col·laborar durant anys en la producció de peces de l’artista gironí Domènec Fita. Professionalment, Roser no es va acabar dedicant a l’escultura, sinó que va fundar l’empresa Roser Construccions Metàl·liques, que es va acabar convertint en una de les companyies referents del sector. Quan es va jubilar, Jaume Roser va recuperar la seva antiga passió i va crear ParcArt, a partir de la seva pròpia col·lecció d’escultures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia