Quaderns de la Revista de Girona presenta un nou monogràfic, dedicat a Saus, Camallera i Llampaies

Avui, al Casal del Pensionista de l'Ajuntament de Camallera, tindrà lloc la presentació d'una nova monografia de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona, dedicada a Saus, Camallera i Llampaies, a càrrec de Josep Burch, director tècnic de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural. Escrit a quatre mans per Josep Casas i Victòria Soler, el llibre correspon al número 147 de la col·lecció que edita la Diputació conjuntament amb Caixa Girona.

Com deixen clar els autors de Saus, Camallera i Llampaies, el llibre pretén ser una primera aproximació als temes més destacats sobre el passat i el present dels pobles esmentats. Sobretot, pel que fa a aspectes com ara la història, la societat, la demografia, l'economia i el patrimoni d'aquest municipi constituït pels tres pobles que fa menys de dos-cents anys es van fusionar per formar el terme municipal. Un primer pas que hauria de permetre desenvolupar de manera més àmplia molts dels temes que s'hi resumeixen, com modestament reconeixen els seus autors.

EL LLIBRE

Títol
«Saus, Camallera i Llampaies».
Autor
Josep Casas i Victòria Soler
Editorial
Diputació de Girona i Fundació Caixa de Girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.