Música

Càntut aposta pels sons essencials

La Balkan Paradise Orchestra, la Cobla Catalana dels Sons Essencials i l’espectacle Les cançons seran sempre nostres, d’Arnau Tordera i Magí Canyelles, són les primeres actuacions confirmades de la tercera edició del festival Càntut, que tindrà lloc a Cassà de la Selva del 16 al 18 de novembre.

Les cançons seran sempre nostres, que es podrà veure per primera vegada a les comarques gironines, va guanyar el premi Teresa Rebull 2018 al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional. Arnau Tordera, compositor, guitarrista i cantant del grup Obeses, i el tenora i multiinstrumentista Magí Canyelles connecten en aquest espectacle els mons de la música tradicional i la música moderna, com una via per normalitzar el patrimoni musical català. Les cançons seran sempre nostres es podrà veure el diumenge 18 de novembre a la Sala Centre Recreatiu (17.30 h, 10 i 13 euros). Les entrades anticipades per a aquest espectacle es podran adquirir a partir d’avui a les 10 del matí, al web del festival: www.cantut.cat .

El festival, creat a partir del projecte Càntut per a la preservació i difusió de les cançons de tradició oral, també ha avançat dues propostes gratuïtes: la Cobla Catalana dels Sons Essencials serà un dels grups que actuaran el diumenge 18 de novembre a la plaça de la Coma (11 h). Serà la primera vegada que presentarà a les comarques gironines el seu quart disc, Si són flors, floriran, on la música tradicional catalana es fusiona amb aires de jazz i altres ingredients. El mateix dia tancarà el festival a la plaça Petita la Balkan Paradise Orchestra (19 h) guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània 2017, que presentarà el disc K’ataka .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia