Altres

Menys és més

Un total de 65 propostes s’han presentat als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, que, per 22è any consecutiu, ha convocat la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Tots aquests projectes aspiren al premi de la categoria a la qual s’han inscrit: arquitectures, interiors, paisatges i efímers. Aquests es donaran a conèixer en un acte públic el divendres 7 de juny vinent (19.30 h) a la seu social de la demarcació de Girona del COAC.

Seguint la dinàmica iniciada l’any 2017, la sala d’exposicions La Cova mostrarà fins al 20 de maig totes les obres presentades. Coincidint amb la mostra, s’obre el període de votació per escollir l’obra que es distingirà amb el premi de l’opinió 2019. La votació és oberta a tothom i s’hi pot participar a través de la plataforma de votació telemàtica que es troba al portal web dels Premis .

Malgrat les dificultats que encara té el col·lectiu a causa de la crisi continuada del sector, les dades d’aquest any mostren la bona tasca que els arquitectes fan a les comarques de Girona i la bona dinàmica dels premis, que es reflecteixen en l’augment de participació any rere any. Els projectes presentats continuen mostrant que les obres de promoció privada, sobretot d’habitatge unifamiliar aïllat, són les més nombroses, mentre que hi ha molt poca presència d’obres promogudes per l’administració pública, com poden ser equipaments o edificacions per a altres usos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda