Les Alcubles recuperen memòria històrica aquest cap de setmana

Divendres i dissabte pròxims, la localitat serrana de Les Alcubles, posa en valor una part de la seua memòria històrica més recent.

En primer lloc, divendres 21 de maig, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Pesset, hi ha prevista la presentació del llibre «Aeródromos republicanos en la batalla de Levante, Alcublas 1938», que comptarà amb la presència de Matías Alonso, membre de la Fundació Societat i Progrés integrat al grup de recuperació de la memòria Històrica, que moderarà l'acte en que també hi participaran Eduardo Gómez, alcalde de Villar; Francisco Teruel, coordinador de la publicació: Manuel Civera, alcalde de Les Alcubles i Carmen Negrín, presidenta de la Fundació Juan Negrín.

Per a dissabte 22 de maig hi ha prevista una sèrie d'activitats complementàries a la localitat serrana, consistents en la visita guiada als refugis de l'aeròdrom històric que s'hi trobarà recreat amb materials de 1938.

A les dotze del migdia s'inauguren les exposicions sobre la vida i obra de Pablo Iglesias i Julián Besteiro a la Casa de la Cultura, lloc en que també s'hi produirà una xarrada debat sobre la memòria històrica projectada cap al futur, que estarà moderada per la periodista Miriam Civera i en la que intervindran Matías Alonso, Alfons Cervera, Carmen Negrín i Conrado Hernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.