cultura

Bellreguard programa un fum d'activitats per a l'estiu

Aquest estiu, l'Ajuntament de Bellreguard ha programat un fum d'activitats per a la zona de platja. La programació està pensada per a tothom, des dels xiquets i xiquetes del municipi fins la gent gran. Així, els més menuts poden passar una estona divertida als diversos tallers de manualitats que s'han organitzat, o a la carpa on es situarà la ludoteca.

Les persones que vulguen estar en forma aquests mesos, poden practicar tota classe d'esports, des de gimnàstica de manteniment a voreta mar tots els matins de dilluns a divendres; jugar al futbol, al tennis o al volei platja; participar en els campionats d'escacs o als diferents tornejos que es faran a la platja de Bellreguard. La regidoria d'esports també ha organitzat per a aquest any la II Cursa a l'arena, programada per al 30 de juliol.

Però els mesos de juny, juliol i agost també reserven activitats d'oci. Els divendres a la nit hi ha preparat cinema a la fresca. A més a més, s'oferiran diversos concerts i berbenes als carrers de la localitat. I quasi cada dia està previst el muntatge d'un mercat tradicional ubicat al Passeig Marítim.

La programació d'estiu es completa a base de festivals, passacarrers, ball i molta música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia