cultura

La Banda de la Federació fa un concert extraordinari a Alberic

L'agrupació integrada per músics de societats musicals de tot el País Valencià estarà dirigida per Josep Martínez Colomina

La Banda de la Federació de Societats Musicals del País Valencià, ofereix dissabte 26 de juny, a partir de les 20.30 hores, un concert extraordinari a la plaça de l'Ajuntament d'Alberic, en el marc del Festival de Sant Joan, en el que també hi participa la banda d'aquesta localitat de la comarca de la Ribera.

Es tracta d'una banda aquesta de la federació, que està integrada per un centenar de músics de totes les comarques valencianes, que en aquesta ocasió interpretarà el programa previst sota la batuta del mestre director Josep Martínez Colomina, fill d'Alberic.

La Banda de la Federació, es constitueix com a una plataforma musical integrada pe músics vinguts de diversa procedència i formació. És una unitat artística que s'ha consolidat a poc a poc i des de l'any 2000, moment en que va fer la seua constitució definitiva, tot i que els seus inicis es remunten a l'any 1992, moment en que, amb motiu de l'Exposició Universal de Sevilla, la Generalitat Valenciana decidí agrupar els músics a fi de donar una imatge clara de la sensibilitat musical dels valencians.

Josep Martínez Colomina naix a Alberic. És catedràtic de trompeta del Conservatori Superior de Música de Castelló. Des de l'any 2005 és director de l'Associació Musical Canalense, amb la qual va obtenir el passat mes de maig el primer premi i menció d'honor de la Primera Secció del certamen de Bandes que organitza la Diputació de València.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia