cultura

S'obre un nou espai d'art a Altea

Les obres realitzades en els baixos de Palau Altea ja estan finalitzades, així ho ha fet saber l'alcalde d'Altea, Andrés Ripoll, junt amb la la directora general de Patrimoni de la conselleria de Cultura, Paz Olmos, en un acte on també han estat presents membres de la corporació municipal.

L'actuació realitzada, ofereix una renovada sala d'exposicions que portarà el nom de Navarro Ramón, en clar homenatge al pintor nascut i vinculat al poble durant tota la seua carrera.

Segons la directora general de patrimoni, «s'obri un nou espai expositiu de primer orde que serà no sols referent en la localitat, sinó en tota la comarca».

Este projecte del Pla PIP, amb un pressupost de més de 87.000 euros, ha consistit en l'adequació de l'espai que anteriorment albergava el Museu Ètnic de la Música. S'han generat tres espais diferenciats que albergaran les obres d'artistes com les de Navarro Ramón o Jardiel, i altres sales per a mostres itinerants, a més d'una sala de projeccions.

L'Alcalde, Andrés Ripoll, ha afirmat durant el transcurs de la inauguració, que «Altea necessitava este espai per a mantindre, rememorar, conservar la tradició plàstica que caracteritza al nostre municipi».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia