cultura

L'escola coral d'Albal participa en el projecte europeu Sòcrates

La societat musical Escola coral de Veus d'Albal, ha obtingut l'aprovació de la Comunitat Europea per a la realització del projecte europeu denominat «MUSIPAP, Aprenentatge permanent a través de la música i el cant coral». Un projecte que s'emmarca dins dels programes d'aprenentatge permanent Sócrates – Grundtvig en l'entorn europeu d'educació.

L'entitat valenciana és la coordinadora del projecte al que s'han incorporat com associats una associació francesa de recuperació de la música tradicional, que a més compta amb un estudi d'enregistrament i amb una coral associada a la mateixa, una coral portuguesa i un grup musical instrumental italià.

L'objecte del projecte parteix de la música, i més particularment del cant coral, com instrument per a augmentar les competències de les persones al llarg de la vida. Es pretén que les institucions participants interrelacionen entre elles mitjançant la preparació i interpretació d'un repertori comú als quatre participants, que serà gravat en un Dvd final com a resultat del projecte.

L'Escola coral de Veus ha obtingut una ajuda de 20.000 euros per a desenvolupar aquest projecte que treballarà des d'agost de 2010 fins a juliol de 2012 .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.