cultura

La Capella de Ministrers presenta el seu nou treball a Peníscola

La nova proposta volta pels viatges de Tirant lo Blanch.

La Capella de Ministrers realitza el proper dimarts 3 d'agost, la presentació del programa de concerts «Els viatges de Tirant lo Blanch» dins de la programació de l XV edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola.

Amb aquest nou repertori, aquest grup de restauradors de la música antiga valenciana, suggereix un viatge musical a través de l'obra de Joanot Martorell, en un recorregut que acompanya al seu personatge Tirant durant les seues aventures.

El recull realitzat per la Capella de Ministers, al front de la qual s'hi troba Carles Magraner, fa un tomb per l'exquisidesa de les músiques d'Europa del segle XV i l'exotisme dels sons de l'Imperi Otomà i el Nord d'Àfrica.

Per aquesta ocasió es compta amb l'extraordinari grup d'intèrprets que configuren la Capella i amb la col·laboració de Juan Manuel Rubio a l'arpa; Aziz Samsaoui al kanún; Spiros Kaniaris a la lira. Les veus solistes seran les de Pilar Esteban, Marta Infante, Jordi Ricart i Josep Pizarro. També es comptarà amb la participació de Mara Aranda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia