Cultura

Spielberg s'associa amb Peter Jackson per portar al cinema les històries deTintín

El projecte podria fer-se realitat a finals d'any, quan els dos cineastes acabin els seus treballs actuals

Steven Spielberg i el director d'El senyor dels anells, Peter Jackson, portaran les històries de Tintín al cinema. Segons publica la revista Variety, el projecte consisteix en fer una trilogia: cadascun d'ells dirigirà una pel·lícula i la tercera quedaria encara per decidir-ne el responsable.

De moment, de les 23 històries creades per Hergé ja se n'ha triat tres, tot i que no han trascendit quines seran. La primera pel·lícula podria estrenar-se entre el 2009 i el 2010.

En principi, s'utilitzaria animació en 3-D per portar el jove reporter, creat per Hergé el 1929, a la gran pantalla. De fet, l'equip d'efectes especials de Jackson, Weta Digital, responsable de la trilogia d'El senyor dels anells, ja està ultimant 20 minuts del rodatge del film per saber com quedaria el resultat final.

Spielberg, que produirà la trilogia a través de la seva empresa Dreamworks, és un manifest fan de les històries de Tintín i assegura que fa 25 anys que intenta portar a la gran pantalla aquest personatge d'Hergé.

El projecte podria fer-se realitat a finals d'any, quan els dos cineastes, Jackson i Spilberg, acabin els seus treballs actuals, Lovely Bones i Indiana Jones 4, respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.