Llibres

Literatura

Els llibres de Moliner i Cruanyes, els més venuts

‘Benvolguda’ (Columna), d’Empar Moliner, i ‘La vall de la llum’ (Destino), de Toni Cruanyes, lideren les llistes dels més venuts en ficció i no ficció en català a Catalunya

Benvolguda (Columna), d’Empar Moliner, i La vall de la llum (Destino), de Toni Cruanyes, lideren les llistes dels més venuts en ficció i no ficció en català a Catalunya, respectivament, la setmana de l’11 al 17 d’abril, a pocs dies de la celebració de Sant Jordi, segons dades de Libridata. Pel que fa als més venuts en castellà, a la primera posició de ficció, hi ha Roma soy yo (Ediciones B), de Santiago Posteguillo, i en no ficció, Verdades a la cara (Nabona), de Pablo Iglesias.

En ficció en català, després de Moliner, l’acompanyen en les primeres posicions Mamut (Club Editor), d’Eva Baltasar; El monstre de Santa Helena (La Campana), d’Albert Sánchez Piñol; Junil a les terres dels bàrbars (Club Editor), de Joan Lluís-Lluís, i Morir-ne disset (Proa), de Sergi Belbel.

En no ficció en català, al costat de Toni Cruanyes, hi ha entre els primers llocs, L’alegria de viure (Univers), de Sílvia Soler; Crims: llum a la foscos (La Campana), de Carles Porta; Manual d’adoctrinament de l’escola catalana (Bridge), d’Òscar Dalmau, i Tots els colors del negre (Ara llibres), de Jordi Borràs. Pel que fa als llibres de literatura infantil i juvenil en català, els més venuts són La colla dels 11 (Animallibres), de Rocío Bonilla; La princesa, el drac i el cavaller desarmat (El cep i la nansa), de Joan Turu; Catalanament (Montena) de La incorrecta; Bitmax & Co. Garfunkel en directe! (Combel), de Jaume Copons i Liliana Fortuny, i La meravellosa i horripilant casa de la iaia (Combel), de Meritxell Martí Orriols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona