Música

Sergio Dalma, Stay Homas i Rosario Flores, al Vallviva

El Festival dels Sentits de la Vall d’en Bas es farà els dies 14, 15 i 16 de juliol i els beneficis d’aquesta segona edició es dedicaran a la Fundació Albert Bosch, a Oncolliga i al projecte d’Unzué de l’ELA

L’explosió de festivals d’estiu fa que fins i tot a l’interior, al cor de la Garrotxa, arribin cites musical de gran format. L’assaig general de la primera edició va ser un èxit i és per aquesta raó que torna amb més empenta i ambició el Festival Vallviva, un esdeveniment que, a més de l’àmbit cultural, té com a principal característica que és solidari.

El també anomenat Festival dels Sentits tindrà lloc a la finca Les Brides els dies 14, 15 i 16 de juliol i com a caps de cartell inclou una programació liderada per Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas i Mishima, però en total seran al voltant d’una vintena d’artistes els que hi actuaran, amb una gran presència d’artistes locals, com ara Agnès Algueró, Jessica Mellado o Toni Beiro.

El festival, entre altres propòsits, té el de consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinació imprescindibles dins els circuits de festivals d’estiu i posar sobretot de manifest el seu objectiu solidari. Per aquest motiu, la Fundació Vallviva –fundada conjuntament per les empreses Royalverd i Noel alimentària– destinarà tots els beneficis del festival íntegrament a impulsar els projectes de tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué (relacionat amb la investigació de l’ELA) i la Fundació Oncològica de Girona.

Eudald Morera, director i ànima de Vallviva, que després de tenir un càncer va impulsar el projecte, remarca que Vallviva neix del cor i la il·lusió i hi afegeix: “L’èxit de la primera edició ens ha fet adonar del potencial del festival i del valor dels seus trets diferencials: música, naturalesa, oferta gastronòmica i solidaritat, en un mateix espai.”

Les Brides, la finca on se celebra el Vallviva, té capacitat per aplegar unes 1.500 persones cada dia i tindrà tres escenaris: l’escenari Vallviva (visible des de tot el recinte), l’escenari Cabanya (un espai íntim dins del bosc) i l’escenari Aigua (on hi haurà espectacles de màgia, circ i música de DJ). A més de la programació musical, un altre dels al·licients és que s’aposta per fomentar experiències vinculades a la gastronomia i el producte local de la comarca.

En els pròxims mesos es donarà a conèixer la programació musical completa i la resta d’activitats que es portaran a terme. Les entrades es posaran a la venda a mitjan maig a través del web vallviva.cat i tindran un preu d’entre 50 i 175 euros.

LA XIFRA

1.900
assistents va tenir la primera edició (ple absolut) i es van recaptar més de 20.000 euros contra el càncer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà