cultura

El Balneari de Xulella mostra una exposició col·lectiva d'art

Aviat passaran per aquesta instal·lació hostalera dels Serrans, Ripollés, Matt Lamb i Francis Montesinos.

L'Associació Beni Art, munta una exposició col·lectiva al Balneari de Xulella, que servirà d'inici a la visita que pròximament realitzarà el pintor nord-americà Matt Lamb, creador del moviment «Paraigües per la Pau».

En l'acte d'inauguració, previst per a dissabte 28 d'agost a les 19 hores, el pintor alacantí Martigodi, presentarà el quadre que ha realitzat amb motiu de la visita de l'artista plàstic i creador nord-americà.

L'inici del curs cultural del Balneari, estarà adornat amb la presència dels pintors Franchi i Julio Escribano, tots dos de l'Associació Espill d'Alacant, i de l'Associació d'Artistes Alacantins.

També s'hi trobaran presents altres artistes de l'exposició itinerant i la representant del programa Paraigües per la Pau, Lola Mesado, qui també fa d'enllaç entre la sala d'exposicions del Balneari, el Reial Cercle Artístic de Barcelona i L'Hotel de l'Art Estela de Barcelona de la ciutat de Sitges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.