Cultura

El III Festival de l'Horta a Lleida aposta per la música catalana

Per tercer any consecutiu se celebra a Marimunt, als afores de Lleida, el III Festival de l’Horta amb música, gastronomia i tot tipus d’activitats.

La festa se celebra el darrer cap de setmana de juliol i se centra en acostar i promoure la cultura pròpia de l’Horta a tota la ciutadania de les Terres de Ponent. La música té cabuda al festival amb formacions musicals autòctones com Pastorets Rock, La Família Torelli o Naraïna, el 27 de juliol a la nit. La voluntat de l’organització del certamen és oferir música d’artistes lleidatans i d’arreu dels Països Catalans.

A un altre dels espais de la trobada s’hi celebren espectacles de titelles, una xocolatada i activitats per a tota la família. Durant els dies de festa també s’organitza una degustació de cassoles de tros, el plat típic de la comarca, una visita guiada per la zona i projeccions de documentals.

El Festival de l’Horta celebra aquest any la seva tercera edició amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Veïns de Marimunt, entre altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.