Art

Olot Fotografia celebra la biennal amb 50 propostes

Des d’avui i fins a finals de mes s’hi exposaran obres, es faran tallers, debats i intercanvis, i es lliurarà una beca

L’associació Olot Fotografia torna a organitzar la Biennal de Fotografia que cada dos estius omple Olot d’exposicions fotogràfiques. Una cinquantena de propostes mostraran des d’avui i fins a finals del mes d’agost l’obra de fotògrafs catalans i internacionals, i també de professionals de llarga trajectòria i artistes emergents. Mostres d’artistes nacionals i internacionals de llarg recorregut que es combinaran amb les de fotògrafs emergents. Durant la biennal també es faran conferències i altres activitats i es donarà a conèixer el guanyador de la Beca Olot Fotografia.

La inauguració oficial d’aquesta XIV Biennal Olot-Fotografia 2022 tindrà lloc, a les 19.30 h, a l’Hospici, amb la presència dels autors. Dissabte es farà el Photo-Phiral: un intercanvi de fotos en què, com expliquen els organitzadors, es tracta “de penjar-ne una i te n’emportes una altra; tothom que vulgui fer intercanvi de fotos podrà penjar-ne de seves i despenjar-ne d’altres que li agradin”. A banda de les exposicions individuals que es presentaran i de les quals es podrà gaudir de les obres dels respectius autors, es farà també la presentació del llibre Apunta, enfoca y dispara (Editorial UOC, 2022), de la fotògrafa Sandra Martorell, que servirà com a punt de partida d’una taula rodona i un debat sobre la fotografia. A l’Espai Cràter (18.30 h) tindrà lloc el visionat dels finalistes de la beca Olot Fotografia 2023, del qual sortirà el guanyador. A la nit es farà entrega del premi Miquel Galmes a la trajectòria fotogràfica i els premis de la biennal. Diumenge, com és costum, és realitzarà una sessió de nu per als participants. Una sèrie de tallers de fotografia al llarg del mes precediran la fira d’autor a les voltes de la plaça Clarà del 27 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

girona

El Festival Acoustic Vell celebra l’edició XXVI

Girona
cinema

‘Traca’ i ‘Anhel de llum’ guanyen el festival de curts en català d’Òmnium

bArcelona
Crítica

Inefabilitat i sublimitat

música

Dusminguet farà un concert de comiat el 22 de juny a les Borges Blanques

Barcelona

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols