Cultura

Les primeres 'porcades'

'Porca Misèria' ha tornat a TV3 amb una quarta temporada

Porca Misèria ha tornat a TV3 amb una quarta temporada que ha arrencat amb força amb la voluntat de resoldre els interrogants que van quedar oberts en la temporada anterior.

La sèrie manté les seves característiques, que són les que van permetre-li de connectar amb un públic que ara té l’oportunitat de revisar com va començar tot: l’AVUI posa a disposició dels seus lectors el pack de DVDs en què es recullen els 26 episodis de les dues primeres temporades de Porca Misèria, de 60 minuts cadascun. També inclou tres hores de continguts extres, com ara el making of, una galeria de fotografies, cançons i entrevistes amb els actors protagonistes de la sèrie.

Joel Joan, director i protagonista de Porca Misèria, considera que “la col·lecció pot interessar els seguidors de la sèrie i els que no l’han poguda veure però els l’han explicada i no els agraden les sèries típiques”, i recorda: “Quan vaig plantejar Porca Misèria, volia parlar de coses que m’interessen de la ciutat i el meu país, amb la voluntat d’apostar per l’universal des del més local. I fer-ho en la nostra llengua, que és l’expressió d’una manera de viure”.

Per aconseguir el pack de DVDs amb les dues temporades de la sèrie Porca Misèria, els lectors de l’AVUI han d’omplir la cartilla que es publica aquest diumenge vinent, 30 de setembre.

Per omplir-la cal enganxar-hi els 10 cupons que es publicaran entre els dies 1 i 10 d’octubre.

Aquest període de temps és també el que s’habilita per a la reserva del pack, que s’ha de fer a través del número de telèfon 93 316 39 39, al Servei d’Atenció al Lector, o bé enviant un SMS al 7775 (més informació a la web www.avui.cat).
L’obtenció dels DVD amb les dues primeres temporades de Porca Misèria es fa amb el lliurament de la cartilla, un cop completada amb els deu cupons, i el pagament de 29,95 euros.

El bescanvi es farà, un cop acabada la publicació dels cupons, a la seu del diari AVUI, tot i que també hi ha l’opció de la tramesa a domicili, que té un sobrecost de 5,00 euros per les despeses d’enviament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.