Arts escèniques

Temporada Alta ja ha venut 14.414 entrades, el 34% de les 42.450 posades a la venda

Avui ha estat el primer dia de venda general d’entrades i ja s’han ampliat funcions de tres espectacles: ‘L’adversari’, ‘Una teràpia integral’ i ‘Terra baixa (El llop)’

S’han exhaurit les entrades del concert de Fito & Fitipaldis i les de l’obra ‘Cosas que se olvidan fácilmente’, de Xavier Bobés

El festival Temporada Alta ha venut, a data d’avui dijous 8 de setembre, el primer dia de venda general d’entrades, un total de 14.414 entrades que representen un 34% de les 42.450 entrades posades a la venda per l’edició d’enguany. L’any passat, inicialment es van posar a la venda 39.087 entrades degut a la restricció d’aforament al 70% per la Covid 19 i es van vendre 15.300 localitats en l’arrencada de la venda.

“La venda d’avui s’ha portat a terme sense incidències importants si bé a primera hora del matí s’ha concentrat una alta demanda. Per exemple, durant les tres primeres hores de venda, s’han venut 3053 entrades, un 79% d’elles via web. Quan ha avançat la jornada, la venda s’ha estabilitzat”, segons els comunicat dels organitzadors.

En aquests moments hi ha entrades per a totes les propostes programades a excepció del concert de Fito & Fitipaldis i de l’espectacle Cosas que se olvidan fácilmente de Xavier Bobés. Per tal de poder oferir entrades de tots els espectacles de la programació, el festival ha intentat cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a tres noves funcions de tres espectacles: L’adversari, Una teràpia integral i Terra baixa (El llop). A la web de Temporada Alta s’ha obert un accés on es poden consultar totes les noves funcions. Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona