Cultura

Un recopilatori de receptes de Coselva, de la Selva del Camp, un dels millors llibres de cuina del món

Un recopilatori de les receptes més antigues de la Selva del Camp (Baix Camp), basades en l'avellana i l'oli d'oliva verge, ha quedat entre els tres finalistes als premis Gormand World Cookbook Awards, que distingeixen els millors llibres de cuina del món, segons ha informat la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp està editat per Cossetània i és una obra que recopila els secrets de cuina de 90 dones de la població tarragonina, des de l'elaboració de licors d'avellana fins a panellets i sopa de farigola.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 13 d'abril al teatre Olympia de Londres, el dia abans de l'obertura de la Fira del Llibre a la capital britànica. En l'esdeveniment participaran quinze xefs de dotze països que faran demostracions de cuina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mirador

Les senyoretes aguerrides de Willa Cather

Neus Arqués i Jordi Meya
Novel·listes

“L’ascensió i caiguda del protagonista ens ha donat el joc dramàtic”

Barcelona
Novetat editorial

Posar paraules a un temps de repressió i silenci

Barcelona
La crònica

La metamorfosi artística de Russian Red

Montserrat Rodés, premi a la trajectòria dels premis literaris de Cadaqués

CADAQUÉS
girona

Les llibreries s’omplen d’autores i autors a la prèvia de Sant Jordi

girona
cultura

Mor Mercè Vidal, referent en l’estudi del noucentisme

barcelona
Laia Arañó Vega
Historiadora i autora del llibre “El camp dels catalans”

“El govern a l’exili va voler concentrar els refugiats catalans en un únic camp”

Banyoles
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva