Cultura
Un recopilatori de receptes de Coselva, de la Selva del Camp, un dels millors llibres de cuina del món
Un recopilatori de les receptes més antigues de la Selva del Camp (Baix Camp), basades en l'avellana i l'oli d'oliva verge, ha quedat entre els tres finalistes als premis Gormand World Cookbook Awards, que distingeixen els millors llibres de cuina del món, segons ha informat la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).
Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp està editat per Cossetània i és una obra que recopila els secrets de cuina de 90 dones de la població tarragonina, des de l'elaboració de licors d'avellana fins a panellets i sopa de farigola.
Els guanyadors es donaran a conèixer el 13 d'abril al teatre Olympia de Londres, el dia abans de l'obertura de la Fira del Llibre a la capital britànica. En l'esdeveniment participaran quinze xefs de dotze països que faran demostracions de cuina.
Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp està editat per Cossetània i és una obra que recopila els secrets de cuina de 90 dones de la població tarragonina, des de l'elaboració de licors d'avellana fins a panellets i sopa de farigola.
Els guanyadors es donaran a conèixer el 13 d'abril al teatre Olympia de Londres, el dia abans de l'obertura de la Fira del Llibre a la capital britànica. En l'esdeveniment participaran quinze xefs de dotze països que faran demostracions de cuina.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.