Cultura

Un recopilatori de receptes de Coselva, de la Selva del Camp, un dels millors llibres de cuina del món

Un recopilatori de les receptes més antigues de la Selva del Camp (Baix Camp), basades en l'avellana i l'oli d'oliva verge, ha quedat entre els tres finalistes als premis Gormand World Cookbook Awards, que distingeixen els millors llibres de cuina del món, segons ha informat la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp està editat per Cossetània i és una obra que recopila els secrets de cuina de 90 dones de la població tarragonina, des de l'elaboració de licors d'avellana fins a panellets i sopa de farigola.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 13 d'abril al teatre Olympia de Londres, el dia abans de l'obertura de la Fira del Llibre a la capital britànica. En l'esdeveniment participaran quinze xefs de dotze països que faran demostracions de cuina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Injecció de 13 milions perquè estiguin operatius els dos nous platós al Parc Audiovisual el 2026

TERRASSA
Cultura

Nik West, Paquito D’Rivera i Vincen Garcia, caps de cartell la Mostra de Jazz de Tortosa

Tortosa
CINEMA

Isona Passola rebrà el premi Montserrat Carulla del FIC-CAT

Roda de Berà
llibre

Pere Portabella, reflectit en els seus escrits

barcelona

La nova psicodèlia catalana

Girona
música

Brittain Ashford obrirà el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

girona
MÚSICA

El Palau de la Música recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA
Música

L’Empordà Music Festival creix

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Cultura

Frank Stella, reconegut pel seu art abstracte i precursor del minimalisme