Cinema

Os de plata per a la coproducció catalana ‘20.000 espècies d’abelles’

L’actriu basca Sofía Otero ha guanya tl’Os de plata de la Berlinale a millor interpretació protagonista pel seu paper a 20.000 espècies d’abelles, una coproducció basca i catalana. La jove intèrpret, de nou anys, ha rebut el reconeixement d’un jurat format per la catalana Carla Simón i presidit per l’actriu nord-americana Kristen Stewart, que ha anunciar personalment el guardó tot lloant Otero.

20.000 espècies d’abelles, primer film de la directora d’Estíbaliz Urresola, narra la història d’una nena que no se sent identificada amb el gènere que se li ha atribuït al néixer. Produïda per Gariza Films i la catalana Inicia Films, amb la producció associada de la basca Sirimiri Films i la participació de TV3, s’estrenarà als cinemes el 21 de abril.

D’altra banda, el documental francès Sur l’Adamant, de Nicholas Philibert, sobre un vaixell que fa de centre de dia per a malalts mentals a París, ha agafat el relleu a Alcarràs amb l’Os d’or a millor film



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia