Llibres

La interculturalitat centrarà el Món Llibre 2023

El festival literari per a infants se celebrarà a Barcelona el cap de setmana del 15 i 16 d’abril

Es podrà visitar als espais del CCCB, la plaça de Joan Coromines, la biblioteca Francesc Candel i la de Vilapicina i la Torre Llobeta

El programa d’activitats del Món Llibre es vertebrarà enguany a partir de la interculturalitat. El festival literari per a nens i nenes, que se celebrarà a Barcelona el cap de setmana del 15 i 16 d’abril, serà present als espais del CCCB, la plaça de Joan Coromines i les » biblioteques Francesc Candel, a la Zona Franca, i la de Vilapicina i la Torre Llobeta.

Segons han informat des de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), que organitza el Món Llibre, a través de la literatura es donaran a conèixer històries, autors, autores il·lustradors i il·lustradores de diversos països, i infants de nacionalitats i orígens diferents llegiran contes en català i en la seva llengua materna.

El festival es complementarà amb espectacles musicals, de teatre, de contacontes i pel·lícules relacionades amb la literatura, així com amb diversos tallers de cal·ligrafia, escriptura i manualitats.

L’organització de Món Llibre, sota la direcció de Marta Almirall, s’emmarca en “el compromís amb la promoció del llibre i la lectura de Barcelona”, declarada per la Unesco com a ciutat de la literatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia