Música

castell d’aro, Platja d’aro I S’AGARÓ

El Desemboca celebra 10 anys amb canvi de dates i d’espai

El Desemboca Rock’n’Roll Festival, que tradicionalment tenia lloc a l’estiu, celebrarà la seva desena edició el cap de setmana vinent, amb el dissabte com a dia central, quan tindran lloc la majoria de les actuacions, en un nou espai: la Sala Font del Ferro, del recentment inaugurat espai sociocultural municipal Escoles Velles de Castell d’Aro (21 h, gratuït). Aquella nit, el festival organitzat per l’entitat local Arocinema, amb el suport de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, inclourà quatre actuacions, en aquest ordre: el one man band andalús Branquias Johnson (21 h) hi portarà la seva barreja de rock-and-roll i garatge primitiu, amb temes com ara Santo y seña i Ni plata ni miedo; la banda gallega Familia Caamagno (22 h) –com els Ramones, tots els seus membres comparteixen el cognom Caamagno–, amb dos àlbums publicats, l’últim dels quals és O mundo está derrotado ; els italians Bee Bee Sea (23 h), amb una torrencial barreja de punk i garatge, plasmada en tres àlbums i uns quants singles, i per acabar de manera pletòrica a partir de la mitjanit, La Perra Blanca Trio , liderat per la nova reina del rockabilly europeu, arribada des de la localitat gaditana de la Línea de la Concepción. Com es pot veure, un programa format per andalusos, gallecs i italians que habiten una sola pàtria: la del rock-and-roll “sense filtres”, com defineix la gent d’Arocinema la seva aposta estilística, gairebé única entre els festivals de les comarques gironines. L’entrada és gratuïta, fins a completar l’aforament, amb reserva en línia a www.desemboca.com . Per fer la reserva hi ha dues opcions: la primera té un preu de tres euros, perquè inclou una consumició, i la segona és de cinc euros perquè va acompanyada de la consumició i una xapa commemorativa.

El diumenge a les 13 h el Desemboca s’acabarà amb un concert vermut del guitarrista El Tolo (A Contra Blues) al restaurant El Golfo de Platja d’Aro. Arocinema també prepara l’onzè FestiSurf Costa Brava per al 23 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles