Cultura

Les representacions de la Passió a Balaguer es redueixen a la meitat a conseqüència de la neu

El fort temporal de vent i fred registrat aquest cap de setmana a les comarques lleidatanes va obligar a reduir a vuit (d'un total de quinze programades) les representacions de l'espectacle sacre Viu la Passió a la ciutat de Balaguer durant la Setmana Santa.

Segons explica Miquel Aigé, portaveu del grup teatral La Suda de la capital de la Noguera, "el fort vent ja va obligar a la suspensió de les escenificacions previstes el Divendres Sant a la nit, tot i que es van poder fer íntegrament les de dissabte, 22 de març". "Les d'ahir, Diumenge de Pasqua, es van veure reduïdes a tres, a causa de les baixes temperatures", ha detallat Aigé.

Un total de les 1.200 persones d'arreu de les comarques catalanes es van acostar fins a la ciutat per assistir a les representacions de l'espectacle.

Aquestes representacions es van fer al gran recinte a l'aire lliure de l'antic Castell Formós i a l'esplanada del santuari del Sant Crist, de la capital de la Noguera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.