Arts escèniques

250 persones participen al càsting de ‘La historia interminable el musical’ al Teatre Apolo

El Teatre Apolo de Barcelona ha acollit durant tres dies el càsting de La història interminable el musical, que ha comptat amb la participació de 250 persones, escollides entre 500 inscrits. L’objectiu de les audicions, que van començar dilluns, ha estat triar un elenc per a la nova a la nova temporada de l’espectacle basat en la popular obra de Michael Ende, que s’estrenarà el pròxim 22 de novembre després de fer temporada al Teatre Calderón de Madrid.

El director del càsting, Daniel Anglès, ha explicat a l’ACN que estan buscant actors “tot terreny” en el camp de la interpretació i de la dansa. En aquesta audició s’han buscat tant actors i actrius amb alt nivell de dansa per a personatges, acoblaments i swings, com nens i nenes d’entre 12 i 16 anys que cantin amb veu blanca. En total es busquen 14 adults 12 nens. Ells se sumaran a part de l’elenc que ve de l’equip de Madrid.

El musical, produït per Dario Regattieri de beon. Entertainment, té música d’Iván Macías, lletra de Félix Amador, i la direcció artística de Federico Barrios Fierro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia