Arts escèniques

HeartBreak Hotel bategarà a Sants aquest setembre

La sala d’Àlex Rigola i Irene Vicente fa pública la programació i posa a la venda abonaments des d’avui

El cartell alterna títols estrenats (Hedda Gabler) amb estrenes d’autores com Aina Tur

La sala Heartbreak Hotel, dirigida per Irene Vicente i Àlex Rigola, obrirà el proper mes de setembre i se centrarà, en la seva primera temporada, en el treball actoral amb autors consagrats com Thomas Bernhard, Pier Paolo Pasolini o Henrik Ibsen. Les autores contemporànies també hi tindran un paper destacat amb un text d’Aki Shimazaki (Lluna plena) i un altre d’Aina Tur (Sis hectàrees d’oliveres, pel Grec 2024)

Com ja va avanç+ar aquest diari fa unes setmanes, la particularitat d’questa sala serà la proximitat amb l’espectador, una pràctica que Rigola ja ha anat testant amb diferents espectacles com Vania, Who is me, Pasolini i, darrerament Hedda Gabler. De fet, aquests dos darrers títols es recuperen en la primera temporada de la nova sala privada. La proximitat permet un treball interpretatiu semblant al primer pla cinematogràfic. És per això que, per oferir un treball actoral d’excel·lència, es comptarà amb intèrprets com ara Pol López, Nausicaa Bonnín, Nao Albet, Miranda Gas, Andreu Benito, Lluisa Castell, Marc Rodríguez, Anna Alarcon, Pep Munné o Gonzalo Cunill. Avui es posen a la venda les 16.000 entrades disponibles i els abonaments per la temporada 2023-2024 al seu web .

L’espai, tindrà un escenari de 9 metres de boca per 4 metres de profunditat. Els arquitectes Francesc Guàrdia i Xavi Massagué, amb llarga experiència en la reforma d’espais escènics., han reformat l’antic magatzem construït als anys cinquanta. La sala neix al barri del Badal, a Sants, just a la plaça de l’Olivereta, especialment ben connectada a la resta de la ciutat amb transports públics però sense cap equipament escènic professional. Aquest espai compta, aquesta primera temporada, amb coproducions del Festival Grec i Temporada Alta. I amb el suport del Departament de Cultura, l’Ajuntament i l’INAEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona