Música

Crònica

Sónar

Visuals i paraules poderoses

El Sónar va concloure dissabte a la matinada el seu 30è aniversari amb un festival d’experimentació musical i creativitat, amb Eric Prydz, Bad Gyal, Little Simz i Amelie Lens com a protagonistes de la nit. Eric Prydz, considerat un dels pioners de la música electrònica, va oferir una experiència audiovisual única amb un aclamat xou hologràfic. El seu escenari futurista va esdevenir un viatge còsmic a través de visuals de pròxima generació, que es combinaven amb el seu estil únic per crear una atmosfera hipnòtica. Amb l’ús de la intel·ligència artificial, les projeccions hologràfiques van prendre vida, transportant el públic a dimensions desconegudes. Els patrons visuals intricats, els jocs de llums i els efectes visuals impactants van deixar els assistents fascinats i captivats per la màgia de l’anomenat HOLO Show.

Bad Gyal, per la seva banda, va irrompre a l’escenari amb tot el seu carisma. Amb lletres atrevides i melodies amb les quals resulta impossible estar-se quiet, Bad Gyal ha captivat els oients de tot el món. La seva actuació al Sónar Nit va ser una explosió de ritmes diferents que van fer que el públic ballés sense parar. Amb una presència escènica magnètica i la seva actitud desafiadora i empoderada, va convertir l’escenari en una festa inoblidable.

A continuació, va ser el torn de la Little Simz, una artista britànica que ha destacat pel seu talent excepcional i el seu missatge compromès. La seva trajectòria artística es remunta als seus orígens modestos a Londres, on va començar a explorar el món del rap i va trobar la seva veu autèntica. Amb temes que aborden qüestions socials, identitat i superació personal, Little Simz s’ha guanyat el cor del públic amb la seva sinceritat. La seva actuació al Sónar Nit va ser un testimoni del seu talent excepcional i de la seva capacitat per connectar amb el públic a través de la seva música. Amb l’energia i la passió que la caracteritzen, Little Simz va omplir l’escenari amb un flux ininterromput de ritmes potents i melodies captivadores, deixant una empremta duradora en els assistents amb temes com ara Woman amb Cleo Sol i Point and Kill, amb Obongjayar i Gorilla.

Per tancar la nit, ens vam transportar a un ambient intens i hipnòtic amb la DJ belga Amelia Lens. La discjòquei, reconeguda per la seva tècnica impecable i els seus ritmes de dark techno contundents, va crear una atmosfera magnètica que va fer vibrar el públic fins a les 7 del matí. Amb la seva elecció de tracks intensos i l’habilitat per construir progressions captivadores, Lens va portar el Sónar a l’èxtasi musical. El seu domini de l’escenari i el públic i la seva capacitat per llegir l’energia de la multitud van mantenir l’audiència en estat d’eufòria constant.

Així doncs, amb Eric Prydz transportant-nos a un univers virtual, Bad Gyal fent-nos ballar amb el seu reggaeton explosiu, Little Simz compartint el seu missatge empoderador amb estil i Amelie Lens hipnotitzant els que no volien donar la festa per acabada, la nit de dissabte al Sónar va ser una experiència que molts assistents ben segur no oblidaran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA