Cultura

Els guionistes catalans demanen un conveni per al sector

Celebraran demà un acte a la plaça Sant Jaume de BCN per demanar una negociació que elabori el 1r conveni del sector

Els guionistes catalanes celebraran demà un acte en la plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar una taula de negociació que elabori el primer conveni del sector, segons ha informat Guionistes Associats de Catalunya (GAC).
L'acte a Barcelona és un dels que les associacions de guionistes tenen previst a diferents punts d'Espanya per "deixar clara la mala situació" del sector.

Els guionistes catalans reivindiquen un "treball amb contracte, cobrar el que és just, rebre la retribució que correspon segons l'èxit de l'obra, respectar la integritat moral dels guions i que es reconegui públicament" el seu treball.

El GAC ha convidat a l'acte les associacions de productors, les televisions públiques i privades i ha sol·licitat una entrevista amb el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, per exposar-li la "precària situació" del sector.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.