Art

art

Barcelona Producció selecciona divuit projectes per a la Capella

El jurat de Barcelona Producció ha seleccionat els divuit projectes finalistes de l’edició 2023-2024. Els artistes que nodriran la programació del Centre d’Art La Capella els mesos vinents són: Valentina Alvarado i Carlos Vásquez; Catarina Botelho; Ari Cardozo; Estanis Comella; Griselda García; Laia Gimeno i Laura Roig; Tamara Kuselman; Michael Lawton; Sofía Montenegro; Ferran el Otro; Joan Pallé i Cayetano Truyols; Ce Quimera i txé roimeser; Lina Ruiz, Columba Zabala i Raúl M. Candela; Keneth Russo & WAAI; Marta Sesé; Belén Soto; Marta van Tartwijk, i Irena.

El jurat de Barcelona Producció 2023-2024, integrat per Jara Rocha, Marc Vives, Daniel Gasol, Laia Estruch i Enric Farrés Duran, ha seleccionat aquests divuit projectes entre 320 propostes.Barcelona Producció s’adreça específicament a la comunitat artística de la capital catalana i la seva àrea d’influència i incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per dur-se a terme i que segueixen de prop les línies discursives de l’art actual. Es dirigeix a l’emergència artística, entenent-la més enllà de les posicions generacionals, per configurar un programa en què conviuen perfils joves amb artistes de més trajectòria però amb poc suport institucional fins al moment.

Compta amb un pressupost de 61.000 euros en concepte d’honoraris i 96.500 euros en concepte de producció. Les bases de la convocatòria estableixen el repartiment del pressupost, que oscil·la entre els 2.000 euros i els 6.000 euros amb relació als honoraris i entre els 1.500 euros i els 20.000 euros per a la producció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

riudellots de la selva

La Fira Modernista reviu la vida al voltant de la indústria tèxtil

TERRASSA
música, teatre i humor

Joel Díaz obre avui el festival Límbic a Santa Coloma de Gramenet

santa coloma de gramenet
LLIBRES
LLIBRES

Les setenes jornades Transversal se sumen al centenari de la mort d’Àngel Guimerà

el vendrell

L'art català desaparegut

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

Veu arrossegada del carrer

Barcelona