Cultura

Radiohead passarà per Barcelona en la seva propera gira europea 2008

La banda de rock britànica Radiohead ja té les ciutats, però no les dates exactes, per les que el proper estiu passarà la seva gira europea, que arribarà a Barcelona al juny.

A través de la seva renovada pàgina web, www.inrainbows.com, la banda d'Oxford ha anunciat els mesos i les ciutats en les que presentarà el seu esperat àlbum, In Rainbows, una llista que inclou la capital catalana amb un únic concert.

Liderada per Thom Yorke, Radiohead també actuarà al juny a França (París i Nimes), Londres, Glasgow i Manchester, Dublín i Milà. Al juliol aterraran a Amsterdam i Berlín, com a part d'un tour que també s'aturarà als festivals d'estiu, amb actuacions confirmades en els alemanys Hurricane Festival i Southside Festival, en el Festival de Roskilde (Dinamarca) i en el belga Werchter.

Fa escassos dos mesos, Radiohead va marcar un abans i un després en la història de la música rock a l'anunciar que aquesta vegada serien els seus seguidors els qui decidirien la quantitat que pagarien per descarregar d'Internet el seu últim disc.

Com van fer durant l'any passat abans de la publicació de In Rainbows, Radiohead torna a cobrir de misteri la seva propera gira, amb informacions dosificades en comptegotes que no revelen encara les dates ni les sales concretes on actuaran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.