Cultura

REM deixarà escoltar el seu nou disc, 'Accelerate', de franc

REM avançarà el seu nou disc, 'Accelerate', a internet i els fans podran escoltar-lo de franc a partir del dia 24 de març.

La banda nord-americana permetrà que els internautes escoltin el seu catorzè àlbum d'estudi a través de xarxes socials com Facebook o MySpace, mitjançant l'aplicació iLike.

Aquesta decisió, capdavantera entre un dels grans grups de la indústria, permetrà que els internautes comparteixin aquest nou treball una setmana abans de la data prevista per al llançament de l'àlbum als EUA, fixada per a l'1 d'abril.
"Va ser una d'aquestes idees que ens van suggerir i ens va semblar bé, així que decidim apostar per ella", ha explicat el líder del grup, Michael Stipe, a l'edició digital de la revista especialitzada Billboard. "Penso que pots acceptar-lo o asseure't i deixar que passi, i jo prefereixo ser al camp abans que a les graderies", ha afegit.

Els internautes tindran també accés a un vídeo exclusiu de la banda en què parlen sobre el nou disc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.