Cinema

cinema

‘La sociedad de la nieve’, de Bayona, tancarà el Festival de Venècia

Netflix ha anunciat que la pel·lícula La sociedad de la nieve, dirigida per Juan Antonio Bayona (Barcelona, 1975), serà l’encarregada de tancar la 80a edició del Festival de Cinema de Venècia. El film participarà a la Secció Oficial, fora de concurs, i es convertirà en la primera pel·lícula espanyola que clausurarà el gran esdeveniment de la ciutat dels canals. L’estrena mundial de la cinta tindrà lloc el 9 de setembre a la sala gran del Palazzo del Cinema al Lido, en una projecció posterior a la cerimònia de lliurament de premis.

La pel·lícula està basada en fets reals, ja portats a la literatura i el cinema amb Viven. El 1972, el vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana, noliejat per portar un equip de rugbi a Xile, es va estavellar en una glacera al cor dels Andes. Només 29 dels 45 passatgers van sobreviure a l’accident. Atrapats en un dels entorns més inaccessibles i hostils del planeta, es van veure obligats a recórrer a mesures extremes per mantenir-se amb vida.

La sociedad de la nieve està produïda per Belén Atienza, Sandra Hermida i J. A. Bayona. Protagonitzada per Enzo Vogrincic, Matías Recalt, Agustín Pardella, Esteban Kukuriczka i Tomas Wolf, amb un guió de Bayona, Bernat Vilaplana, Jaime Marques i Nicolás Casariego a partir de la novel·la de Pablo Vierci. El rodatge es va dur a terme a Sierra Nevada, Montevideo i en diferents localitzacions dels Andes (tant a Xile com a Argentina) incloent La Vall de les Llàgrimes, localització on va succeir la història.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]