Cinema

Cultura

Jamie Christopher, assistent de direcció de Harry Potter

També va treballar en diverses pel·lícules de Marvel Studio

L’assistent de direcció Jamie Christopher va morir dimarts, 29 d’agost, a l’edat de 52 anys, a causa de diversos problemes cardíacs segons ha informat el mitjà The Hollywood Reporter.

Va néixer a Londres el 1971 i al llarg d’una carrera de gairebé tres dècades dins el món del cine va passar de ser tercer ajudant de direcció a Alien 3 (1992), de David Fincher, a unir-se com a productor de l’última pel·lícula de Marvel Studio, Fantastic Four, que encara no s’ha estrenat.

Va ser un assistent recurrent de directors com Rian Johnson, James Gunn i Kevin Feige. L’any 1997 va ser primer assistent de director de la segona unitat de direcció a El cinquè element i el 1999 va ser segon ajudant de direcció a The Mummy. Poc després va entrar a formar part de l’equip que hauria de realitzar la saga cinematogràfica de Harry Potter. Christopher va participar de la primera fins a l’última pel·lícula passant per diverses posicions, i l’any 2013 va començar a col·laborar amb Marvel Studios. Va treballar en films com Thor: The Dark World (2013), Guardians of the Galaxy (2014), Avengers: Age of Ultron (2015) i Black Widow (2021). L’any passat va ser ascendit per primera vegada a productor executiu pel film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) i actualment treballava, en la mateixa posició, a Fantastic Four, de Marvel Studio, l’estrena del qual es preveu per al 2025.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]