Cinema

CINEMA

Priscilla Presley al Festival de Venècia: “Elvis va ser l’amor de la meva vida”

Priscilla, exdona d’Elvis Presley, s’ha emocionat avui al Festival de Venècia, on ha presentat una pel·lícula sobre la seva vida dirigida per Sofia Coppola que opta al Lleó d’Or. “Sí, jo vaig deixar-lo, però no va ser perquè no l’estimés, va ser l’amor de la meva vida. Vam trencar perquè el seu estil de vida era molt diferent al meu i crec que això ho podrà entendre qualsevol dona. Tot i així, vam seguir estant molt a prop”, ha dit en declaracions recollides per l’agència Efe. A Priscilla, Coppola mostra la il·lusió en els inicis de la relació però, també, la degeneració en què aquesta acaba per culpa de la fama i els excessos. “Sempre és molt difícil veure una pel·lícula sobre tu mateixa. Crec, però, que la Sofia ha fet un treball increïble”, ha dit l’actriu, que, l’any 1986, va escriure Elvis and me, llibre en què es basa el film.

Priscilla Presley va conèixer Elvis quan tenia només catorze anys. Van estar casats entre 1967 i 1973 i van tenir una única filla, Lisa Marie, morta el gener passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia