cultura

Fa Sol?

CINC CÈNTIMS

Aquest estiu, aquest estrany estiu des del punt de vista meteorològic, serà recordat sens dubte per les caloroses temperatures que romanen en la darrera setmana d'un agost força desitjat durant tot l'any.

A la localitat riberenca de Corbera, bressol de la taronja i de bons músics, igualment serà recordat per haver combatut els capritxos d'Helios a cops de bona música i amb ritme fresc.

Així, d'un costat i com a fita més important, felicitar l'Ateneu Musical «La Lira» de Corbera pel seu primer premi al certamen de bandes de música «Villa de Dosbarrios», Toledo. També el seu president, en Vicent Ferran Moragues i Garcia, qui ha estat guardonat amb la insígnia d'or en reconeixement per l'essencial tasca desenvolupada al capdavant d'aquesta institució musical i cultural durant 25 anys.

D'altra banda, destaca l'esmorzar-dinar de germanor de la Xaranga NBA Chou's que va reunir a més d'un cinquantena de músics que formen o han format part d'aquesta mítica xaranga que celebrava el seu 20é aniversari gaudint amb música de passacarrer per la vila de Corbera. Juntament, amb la Xaranga FBI & Animacions, amb un reconegut tercer lloc al concurs de xarangues de Favara, ha tingut un paper notori amenitzant diverses festes i celebracions estivals per tot arreu. I és que quan fa sol, si la re fa...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.