Música

Palafrugell

Jesse Davis, Marco Mezquida i Manel Fortià al Festival de Jazz Costa Brava

La 29a edició del Festival de Jazz Costa Brava tindrà lloc durant aquest pont, de l’11 al 15 d’octubre, a diferents espais de Palafrugell, amb les actuacions destacades dels nord-americans Jesse Davis Quartet, el Marco Mezquida Trio i el projecte Libérica del contrabaixista cassanenc Manel Fortià. El festival , organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, amb el suport de la Generalitat i la Diputació, inclourà una dotzena d’actuacions i altres activitats complementàries, que tindran lloc al Teatre Municipal i la plaça Nova, com a escenaris principals, però també a la biblioteca municipal, Can Genís i el Museu del Suro. El dimecres 11 tindrà lloc el concert de Libérica al Museu del Suro i el divendres 13 el trio de Mezquida actuarà al Municipal, on el dissabte es podrà veure el quartet del saxofonista Jesse Davis, en tots tres casos a les 20 h.

La plaça Nova serà l’escenari de diversos concerts gratuïts al migdia, com el que oferirà el grup Last Livin’ Souls, dijous 12; el dels combos de l’Escola de Música i L’Energia Big Band, amb Clara Luna, dissabte, i Jazz in Samba S.A.P., diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia