Arquitectura

premis d’arquitectura

Setze obres de Catalunya i Balears, als Mies van del Rohe

El Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea / Premis Mies van der Rohe (EUmies Awards) 2024 han seleccionat 362 obres realitzades en 38 països europeus diferents, entre les quals hi ha 10 obres construïdes a Catalunya i 3 a les Illes Balears, i 3 obres construïdes per equips catalans a Itàlia, Finlàndia i Romania. Els EUmies Awards 2024 reconeixeran les millors obres construïdes a Europa finalitzades entre abril de 2021 i maig de 2023. El gener vinent s’anunciaran les 40 obres preseleccionades pel jurat i a l’abril es faran públics els guanyadors. Els premis es lliuraran el maig del 2024 al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.

El jurat, presidit per Frédéric Druot (París/Bordeus), inclou també Martin Braathen (Oslo), Pippo Ciorra (Roma), Tinatin Gurgenidze (Tbilisi/Berlín), Adriana Krnác ová (Praga), Sala Makumbundu (Luxemburg) i Hrvoje Njiric (Zagreb).

Entre les obres catalanes seleccionades, hi ha la Biblioteca Gabriel García Márquez, de Barcelona; el Centre Social El Roser, de Reus; la Casa-Fàbrica de Natura Bissé, de Cerdanyola del Vallès; l’edifici d’habitatges Llacuna, de Barcelona, i els habitatges socials 1737 de Gavà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia