Música

música

Bruce Springsteen tornarà a Barcelona el 20 de juny

El cantant ha anunciat que l’any que ve farà una nova gira europea, un tour de 22 concerts que el portarà a actuar novament a l’Estadi Olímpic de Montjuïc

Dimarts 15 de novembre es posaran les entrades a la venda a partir de les 10 h del matí

Bruce Springsteen i The E Street Band van oferir “el millor espectacle del món” a tota Europa l’estiu passat, segons Billboard. Els que vulguin repetir l’experiència o els que se la van perdre ara tenen una altra oportunitat de gaudir del cantant i el grup, perquè acaben d’anunciar que oferiran una nova gira europea l’any que ve. Concretament 22 concerts, amb inici el 5 de maig a Cardiff (Gal·les) i amb una aturada a Barcelona, on hi actuarà el 20 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona.

Les entrades pels concerts es posaran a la venda dimarts 14 de novembre a partir de les 10 h del matí. La venda es farà exclusivament a través de doctormusic.com i entradas.com . El preu de les entrades pel concert de Barcelona seran de 65, 70, 78, 90, 105 i 128 euros per les entrades de seient reservat a la grada i de 128 euros per Pista Davantera i 85 euros per Pista del Darrere (gastos de distribució no inclosos). Es podran adquirir de 6 entrades per compra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia