Cultura

Nick Cave, Saint Etienne, Antònia Font i Sr. Chinarro, en nou festival

Artistes com Nick Cave, Saint Etienne, Antònia Font o Sr. Chinarro actuaran entre el març i el maig a Barcelona i a Madrid al Ballantine's Leave an Impression Festival, informa la promotora Sinnamon.

Segons Sinnamon, Ballantine's Leave an Impression Festival és un nou cicle basat en un contingut únic: un cartell d'artistes de qualitat i en escenaris poc comuns, com el Gran Teatre del Liceu a Barcelona i l'Auditori del Col·legi de Metges a Madrid.

La programació començarà amb l'actuació de Saint Etienne a Barcelona (13 de març) a Razzmatazz 1 i a Madrid (dia 14 de març) a Joy Eslava. Els Antònia Font i Orquestra tocaran el 30 de març al Liceu i el 5 d'abril a Madrid, al Teatro Fernando de Rojas.
Els Shout Out Louds actuaran a Madrid (2 d'abril) a Moby Dick i a Barcelona (dia 3 d'abril) a Razzmatazz 3, així com Sr. Chinarro també a Madrid (10 d'abril) al Gran Anfiteatro del Colegio de Médicos.

L'excantant dels Stone Roses, Ian Brow, actuarà a Madrid (11 d'abril) a Joy Eslava i a Barcelona (12 d'abril) a Razzmatazz 1. El plat fort el posarà Nick Cave & The Bad Seeds i el seu únic concert a Barcelona al 25 d'abril a Razzmatazz 1.

El festival finalitzarà amb els britànics James que actuaran a Barcelona (29 d'abril) a Razzmatazz 1 i a Madrid (dia 30 d'abril) a la Riviera. Els preus de les entrades per a les actuacions oscil·len entre els 22 i els 36 euros, encara que el preu més comú serà de 25 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.