Cultura popular

SOCIETAT

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima vol augmentar la massa social

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, integrada per membres de set municipis, estrena nova junta i s’emplaça a augmentar la massa social de l’entitat per garantir-ne l’activitat. Durant la reunió van sortit escollits com a nou president el torderenc Bernat Sanjuan i com a vicepresidenta, la pinedenca Yasmin Argaz. La junta, formada per catorze persones manté la paritat de set dones i set homes. Pel què fa a la junta tècnica estarà coliderada pels torderencs Mercè Masferrer i Pol Torrent. El principal objectiu de l’equip tècnic, en consonància amb la junta directiva, és el d’incrementar la massa social “per consolidar la gamma de castells de 7 i de 7 i mig, fet que ha de portar la colla a fer grans castells en les properes dues temporades”. Com a novetat, des de la colla es destaca la creació d’una escola de músics per fer classes gratuïtes per aprendre a tocar la gralla o el tabal. La nova junta s’ha compromès, també, a reunir-se amb tots els ajuntaments del territori per buscar una solució a la problemàtica del local d’assaig, ubicat en el polígon industrial de Pineda de Mar, “per mirar de trobar-ne un de nou que compleixi els requisits necessaris”. D’altra banda, també volen afavorir i incrementar la presència femenina a la colla, a banda de de continuar sent un espai segur i respectuós amb les persones LGTBIQ+.

El proper dimarts dia 6 començaran al local social els assajos amb la canalla del grup, conegut popularment com els Maduixots pel color de la camisa, i el dia 16 els generals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència