Música

MÚSICA

Rodaran una pel·lícula sobre Sau, la banda mítica del rock català

L’emblemàtic grup de rock català Sau tindrà una pel·lícula. Es titularà Els de Sau i la dirigirà Elisabet Terri, en una coproducció catalana i andorrana que es rodarà en català, segons ha avançat Rac1 i ha confirmat la banda a l’ACN. Entre les localitzacions hi haurà el Pantà de Sau, Vilanova de Sau, Vic i també Escòcia i Andorra. Arrencarà amb els inicis de la banda el 1986, quan Pep Sala i Carles Sabater es van conèixer, fins al 1999 amb la inesperada mort de Carles Sabater després d’un concert a Vilafranca del Penedès. D’altra banda, coincidint amb els 25 anys de la seva mort, Sau30 ha tret una nova cançó, Nous poemes i velles promeses. És el particular homenatge que Sala li ha volgut retre al cantant.

Si bé encara no es poden anunciar dates de la futura pel·lícula, perquè encara falta completar la ronda de finançament, sí que han confirmat que és una coproducció d’Imminent Produccions i Arlong. La previsió és que després de l’estiu es faci la preproducció.

Pel que fa al nou tema, Sau30 explica que Nous poemes i velles promeses és “una cançó escrita des del record al Carles i als anys que van compartir durant la trajectòria de Sau”. El mateix títol de la nova cançó ja fa referència a un dels èxits de la banda, Poemes i promeses: “Aquest any que fa 25 anys de la seva mort he escrit una cançó que ve a ser una segona part de Poemes i promeses, cançó que era molt important per a nosaltres a nivell personal”, apunta Pep Sala.

La cançó ha estat enregistrada a l’Indi Studios en un dels darrers enregistraments que es realitzaran als estudis de Santa Eulàlia de Riuprimer i que han format part de la història de Sau, Pep Sala, Sau30 i d’altres artistes. Com ja s’ha fet públic, l’Indi Studios tancarà les seves portes per donar la benvinguda a la Fundació Sau, que tindrà la seva seu a Les Masies de Voltregà.

Pep Sala, ha posat veu i guitarres a la cançó, juntament amb Jonathan Argüelles a les veus, Ramon Altimir als teclats i veus, Quim “Benítez” Vilaplana a la bateria, Pep Sánchez al baix i a les veus i Josep Lluís Pérez a les guitarres.

El videoclip de la cançó ha estat protagonitzat pel mateix grup, juntament amb l’actor Guim Puig i és una coproducció de la productora catalano-andorrana Imminent Produccions, juntament amb Arlong i l’Indi Music. El clip, ha estat dirigit per l’actriu i directora Elisabet Terri i produït per José Pozo juntament amb David Ortiz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona