Música

girona

El Festival Acoustic Vell celebra l’edició XXVI

Tindrà lloc divendres i dissabte al Centre Cívic Mercadal-Barri vell i constarà de del videoart de mad Horse a concerts de rock de ZESC o l’electrònica d’Empty 6 Pack i Linalab

El Festival Acoustic Vell celebra l’edició XXVI i com sempre manté el seu caràcter gratuït, proper i multidisciplinar. Tindrà lloc al Centre Cívic Mercadal Barri-Vell divendres i dissabte 22 i 23 de març i constarà des del videoart de Mad Horse Production al rock vallesà dels ZESC o l’electrònica de Empty 6 Pack i Linalab.

concretament, divendres actuaran Pau Pumarola a partir de les set del vespre, a continuació Dj Pernil & Empty 6 Pack, Linalab i Professor Leónides. Per dissabte hi ha programada la presentació videoartística de Mad Horse Production titulada #Escape (19 h) i els concerts de Ran Ran Ran i ZESC.

Acoustic Vell és una trobada multidisciplinària, pròxima i gratuïta que organitza l’Associació Magic Room en col·laboració amb el centre cívic Mercadal-Barri Vell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia